top of page

TALENT 2015 nezadržitelně spěje ke konci. A co na DUŠAN?


Letošní TALENT, byl opět plný opravdu talentovaných, ale i "talentovaných" lidí. Do Velkého třesku se dostali ti, které porota chtěla ještě vidět. DUŠAN je tu JAKODOMA se po obdržení 4x ANO posunul do Velkého třesku a tak se těšil, že předvede písničku v.

Bohužel se letos (pravděpodobně z finančních důvodů) už nebude Velký třesk natáčet, ale porota hodnotí vystoupení podle fotografií a klipů z castingu.

Porota má za úkol vybrat 10 semifinalistů, ze kterých lidé svými hlasy vyberou 2 finalisty, kteří se připojí k již 8 přímým postupujícím do finále.

Protože TV JOJ vysílá TALENT o 3 dny dříve než TV Prima, my už víme, že DUŠAN do semifinále nepostoupil.

Nicméně byla to skvělá zkušenost.

Musím tímto poděkovat přítelkyni Dáše a synovi Matějovi, kteří mě přesvědčili abych do soutěže šel.

Musím také poděkovat produkci, obzvlášť Dianě Dedíkové, která se o nás vzorně starala. A taky samozřejmě i mistrovi Jozefovi Pátrovičovi, který si se mnou zazpíval právě ty Mravence v lednici.

Pokládám si otázku zda to nebyl vůbec poslední TALENT v historii Česka a Slovenska. TALENT 2015 byl totiž spuštěn po 3 letech od předchozího a TV Prima ho málem vůbec nevysílala. Nakonec sice v ČR dostal prestižní time v sobotu večer oproti nedělní Superstar na NOVĚ, ale jak si vedl ve sledovanosti a zda ho nenahradí nějaký jiný koncept, teprve uvidíme.

A co si o tom myslíte Vy?

Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page