top of page

Dušanův 48. narozeninový večer a první narozeniny kapely JAKODOMA proběhly skvěle.


Dušanův 48. narozeninový večer a první narozeniny kapely JAKODOMA proběhly skvěle. Ale ne každý na ně mohl dorazit.

Nevyšlo Vám to dorazit na moje narozky? Omluvenek dorazilo mnoho a tak jsem dostal nápad jak si můžeme dát druhou šanci.

Každý by měl dostat 2. šanci a druhá šance ke gratulaci a osobnímu vidění se je ve ČT 1.3. od 19:30 ve stejném prostoru v Music city POINT, kde už tedy jen neslavíme, ale dokonce s kapelou JAKODOMA soutěžíme společně s dalšími 5 semifinalisty soutěže NOTOVÁNÍ.

Protože dál už postoupí kapela s největším počtem hlasů, tak pojďme spojit příjemné s užitečným.

Každý kdo dorazí dodatečně popřát a chvíli pobejt a tedy i případně hodit nám hlas a u toho se i pobavit (budeme totiž opakovat píseň Dřemy, džemy, džem, která měla na narozeninách světovou premiéru), bude mít připravenou vyhřátou židli a vychlazené pivko ode mě. Únětickou desinu.

S dárkem si nelam hlavu, dárek budeš pro mě Ty. Samozřejmě budu rád i za Tebe, který jsi na narozkách byl a chceš nás posunout dál.

Jaké další kapely semifinalisty uvidíš? Z HECU – Praha JAKODOMA – Praha KUPODIVU – Brno LEDVA – Praha VĚTRNO – Liberec LÁĎA ZÍTKA – Bystřice nad Pernštejnem

Host večera: Skupina PŘELET M. S. z Blovic - mladé dámy, jež v časech, kdy byly ještě kvartetem, nevysvětlitelným zázrakem nezvítězily ve IV. ročníku Notování (2006/2007) a během dalších let, zredukovány v trio, vydaly dvě CD a patří mezi nejoblíbenější učitelky v celé republice.

No a kdo jste dočetli až sem, můžete si pustit krátké videjko z narozenin.

Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page