top of page

Youtubeři se rozhodli odkrýt své tajemství další generaci


Myšlenka, zapojit do youtuberství střední a starší generaci mne provází někdy od léta 2016, kdy jsem sám začal pronikat do tajů vlogů a když jsem viděl nechápavé pohledy lidí v mém věku při slovech jako youtuber, vlog, In-fluencer, facebook, Twitter.

Lidé se mě ptali kolik mám odběratelů a zároveň při otázce zda mají Google účet se tak nějak pousmáli ( jako když nevíte co máte říct a nechcete vypadat jako že to nevíte).

Rozloučili jsme se a já jsem si říkal, jak mám oslovit tuhle generaci?

Mohl bych začít dělat šaškárny. OK. Jsem trochu šašek a bavič, ale že bych chtěl někde vystrkovat zadek a tím si zvýšit sledovanost? To fakt ne.

Tak jsem zvolil cestu, kdy točím co mě baví a to jsou například různé výlety po Čechách a k nim přidám nějaký hotel, penzion, který do toho dá nějakou kačku.

Dušan BItala DUŠAN je tu JAKODOMA

DUŠAN je tu JAKODOMA a Táňa Pikartová

K tomu mám přístup jako muzikant a kameraman ke známějším lidem a tak mne baví otočit kameru proti sobě a povídat si s lidmi, kterých si nějak vážím a kteří něco dokázali. Vše najdete pod značkou DUŠAN je tu JAKODOMA.

A právě v tomto bodě jsem si uvědomil, že lidi kteří něco dokázali, něco umí, nenajdu jen na stránkách časopisů, na TV obrazovce, ale žijí své obyčejné životy někde ve svém domku nebo bytě.

Nikdo je třeba zatím neobjevil, nejsou tak zajímaví pro tradiční média a jim přijde že to co umí, vlastně není nic vyjímečného.

Ano, je tenká hranice mezi umět něco a umět něco, co už mohu někomu předávat a bude to někoho zajímat. A na druhou stranu pokud už žiješ na světě 30, 40, 50, 60, 70 let už jsi se něco naučil, máš nějaké koníčky a zkušenosti a máš co předávat mladším.

Měl jsem možnost například dělat rozhovor s paní Dykastovou, která ve svých 94 letech rozhodně má co vyprávět.

No a tady právě vznikla myšlenka pomoci těmto lidem - VÁÁÁÁÁÁÁÁÁM, kteří to čtete, odkrýt obrovské možnosti Youtube, ale i třeba instagramu, Facebooku a dalších sítí.

Výhoda Youtube je v tom, že Vám za obsah je ochoten vyplácet peníze a tak je škoda, aby tohoto silného média využívali jen "děti" nebo "týnejdři", kteří prostě takovýto obsah nemají šanci vytvořit a logicky tvoří to co zajímá jejich vrstevníky.

Příkladem může být FattyPillow, který si dělá legraci ze sebe i druhých, bohužel způsobem, kterým by jste asi nechtěli aby Vaše děti sledovali denně a měli ho za vzor.

FATTY PILLOW

Dobře. Ale proč nějaký dobrý obsah neděláte Vy?

Ano. Aby Youtube sledovali lidé narození v 1980 a dříve, musí tam být obsah, kterému budou rozumět. A takovíto Youtubeři například 40+ téměř neexistují.

Dobrým příkladem je například Roman Štec, který představuje mimo jiné historii techniky.

Jsem nadšen, že myšlenka inspirovat naši generaci husákových dětí a starší oslovuje i další Youtubery a doufám, že se nám podaří vytvořit novou generaci youtuberů.

V tuto chvíli se s touto myšlenkou ztotožnila Lucie Dolejší se svou značkou "Svět podle LU", která osloví hlavně ženy.

Svět podle LU

Dále máme spojence překvapivě v jedné z nejmladších generací youtuberů v podobě šetnáctiletých mladíků, kteří si říkají GZ CREW.

Osobně v nich vidím nejen talent, ale mají v sobě i něco tak nějak v člověku dozrává později. A tím je zodpovědnost a chuť propojit starší a mladší generaci právě srze Youtube. Na jejich videa se určitě podívejte.

Zda tuto nabídnutou vlnu chytíš i ty, záleží jen na tobě.

Už v pondělí 24.4.2017 spouštíme první kurz na kterém Vám youtubeři odkryjí svá tajemství. ZADARMO. Ano aspoň prvním 50 zájemcům úplně zadarmo.

Jestli z toho vytěžíte to, že si občas něco natočíte a najdete si skrze vaše video pár obdivovatelů, kamarádů nebo se tak zlepšíte, že budete vydělávat víc než Vám aktuálně chodí na účet - to je už na Vás.

Podívejte se na tuto video pozvánku.

Teď Vám možná proběhne hlavou.

A to už po vašem kurzu budu youtuber?

Proč ne?

Rozhodně budeš mít svojí krátkou nahrávku.

Co asi ale nebudeš , tak nebudeš zatím dobrý youtuber!

My Vám ale po tomto úvodním kurzu nabídneme pokračování, profesionální vedení, kontakt s profesionály z oblasti obrazu, zvuku, herectví, zkušenosti, pomoc, propojení s dalšími lidmi i youtubery.

A pokud budete dobří, Vám pomůžeme aby jste byli po zásluze i odměněni.

Vstup do projektu tudy

Váš Dušan a kolegové,

kteří věří, že youtuberem můžete být i do sta let.

kdo je kdo:

Lucie založila svůj YT kanál Svět podle LU v roce 2012, natočila přes 500 videí. Jedná se o motivační videa, vlogy, nákupní hauly, vaření, kosmetiku, recenze a další. Učí ženy mít se ráda a milovat své tělo i se svými nedostatky. Moderovala pořad Fasáda, v roce 2016 vydala svou první knihu Průvodce krásou každé bohyně bez ohledu na váhu a věk. Miluje zvířata, hudbu, zpěv, tanec, cestování, tvoření a vaření.

Razí heslo, že úsměvem lze porazit těžké chvíle, ale i toho největšího protivníka.

Instagram: SvetpodleLU

Profesní web: www.luciedolejsi.cz

Původní blog: www.svetpodlelu.cz

Filip Darius Kušmirek Jan Nauron Palacký Ray Baseley Jonáš Jirovský Vít Staniček

GZ Crew tvoří pět mladých kluků, kteří se rozhodli v oblasti fotografie a videa spojit své síly a dovednosti. Společně se tito lidé od 7. prosince 2016 snaží do oblasti videotvorby přinést své nápady a na internet se snaží přinést nové formáty videí a pořadů. Jejich cílem je svým způsobem jediné. Ukázat hlavně ortodoxně smýšlejícím lidem, že ti mladí nejsou jen neznalí nic neumějící, a naopak že starší populace nám má stále ještě hodně co předat. A myslím si, že pokud je začnete sledovat, budete svědky velkých věcí.

Dušan je... ale to si nejvíc počtete na tomto mém webu www.dusanjetujakodoma.cz

Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page