top of page

Povídání s Ondrou Slaninou (Kluci v akci) s jídlem, o jídle a s návodem jak vytáhnout kost z krku. A


Ahoj. Máte hlad? Jestli ano, tak si rychle něco najděte do zobáčku. Videa z projektu Pomáháme večeří v Café AdAstra jsou vždy plná chutí a budou se Vám sbíhat sliny.

Každý měsíc do podzimu 2017 bude v Café AdAstra vařit jeden nebo jedna food blogerka a zakoupením večeře podpoříte Café AdAstra, která je pracovištěm lidí s handicapem.

Tentokrát si vaření vzal na starosti profesionál Ondřej Slanina se svým teamem a přivezli si jidlo už hotové ze své restaurace.

Pokaždé mám možnost kuchaře vyzpovídat a dozvědět se tak zajímavé věci.

Tentokrát mi Ondra prozradil, že poprvé v životě a právě právě dnes se mu do krku na obědě zapíchla rybí kost. Nejel ale na pohotovost, ale prostě ji v kuchyni vzal dlouhou pinzetu a kost si vyndal.

Ondřej Slanina je profesionální kuchař, který je členem Pražského kulinářského týmu, s nímž mimo jiné získal například bronzovou medaili na kuchařské olympiádě v Erfurthu. Je známý hlavně jako kuchař v pořadu Kluci v akci. 2007 Vítezství na Gastro Vavřinec 2007, teplá kuchyňe - zlatá medaile 2007 Stříbrná medaile, studená kuchyně Warth 2007 2005 Gastro Vavřinec, studená kuchyně - druhé místo 2004 Bronz na kuchařské olympiádě IKA Erfurth 2004 2003 Stříbrná medaile Stuttgart 2003 2003 Absolutní vítěz studená kuchyně Gastro Vavřinec 2003 Druhé místo teplá kuchyně Gastro Vavřinec - zlatá medaile 2003 Gastro Hradec - zlaté medaile, druhé místo v kategorii senior 1999-2004 studoval na škola hotelnictví a gastronomie hotelu International

 

Café AdAstra je originální a příjemné místo inspirované Francií s nabídkou kávy Bazzara, skvělého vína z Francie i Čech, piva Chotěboř a lehkých jídel. Café AdAstraje zároveň i pracovištěm pro lidi s handicapem

Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page