top of page

Jindřich Janus sklidil potlesk

Ústí nad Labem, Děčín - Mezinárodní mistrovství ČR 2016 a III. kolo Poháru ČR 2015 2016 v jízdě na veslařském trenažéru se konalo 13. února v Děčíně.

Velký potlesk si hned v úvodu vysloužil devadesátiletý Jindřich Janus z Ústí nad Labem, který se tentokrát dostavil se sádrou na pravé ruce. Předseda Českého veslařského svazu Dušan Macháček houževnatého seniora přivítal mezi svalnatci a popřál mu brzký návrat do posilovny.

V listopadu 2015 slavili všichni veslaři ve Vaňově devadesátku tohoto úžasného gentlemana, v lednu ho odvážela do nemocnice záchranka. Při návratu z tréninku kolem devatenácté hodiny večer byl přepaden. Moc si prý z toho hrůzného okamžiku nepamatuje, dostal zezadu ránu do hlavy, a když se bránil, tak mu útočník přidal.

Přišel o peníze, telefon, fotoaparát i doklady. Pro devadesátiletého důchodce pohroma. Veslařská parta se hned na místě složila a statečnému Jindřichovi popřála dobré zdraví s obálkou. Pachatel už sedí za mřížemi. Zdroj: http://ustecky.denik.cz/ostatni_region/foto-jindrich-janus-sklidil-potlesk-20160229.html

http://ustecky.denik.cz/ostatni_region/foto-jindrich-janus-sklidil-potlesk-20160229.html

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page