top of page

Vezměte přátele z Ukrajiny na Petrovu cihelnu. Budou mít volný vstup.

Petrova cihelna je dobročinný projekt a festival, který spojuje na jedné akci handicapované s hudebníky a publikem. To co se děje kolem, nás nenechává chladnými.


Rozhodli jsme se být solidární s občany, válkou zmítané Ukrajiny a přispět tím co umíme. Jako hudebníci rozdáváme radost a naději a věříme, že to je to, co pomáhá. Máte přátelé z Ukrajiny, kteří jsou nyní u nás v ČR a vnímáte, že by jim pomohlo, aby prožili aspoň jeden den mezi milými lidmi, v sále plném hudby a pozitivní energie? Na místě, kam mohou i s dětmi?


Pokud máte u sebe ukrajinské uprchlíky nebo máte ukrajinské přátele, můžete je zaregistrovat i sami.

Na Petrovu cihelnu je možno vzít i děti, nabídneme jim možnost se zdarma učastnit kreativní dílničky v sále. Omalovánky, kreslení na obličej, fotokoutek.


Jak na to? Klidně to udělejte za vaše ukrajinské přátele. Vyplňte níže ve formuláři jméno a příjmení držitele ukrajinského pasu. Na pokladně jen zaregistrovaný člověk ukáže ukrajinský pas a má volný vstup. Vyčlenili jsme aktuálně 100 míst v sále a pro Vaši jistotu, že si budete mít kam sednout jsme spustili registrační formulář, ve kterém si své místo zajistíte. Můžete přijít i bez registrace, ale přednost budou mít lidé s registrací. Registrace Vám zabere 2 minuty.


Vstup do sálu Petrovy cihelny máte zdarma a MHD do Jesenice je pro ukrajinské občany nyní také zdarma.

Festival žačíná v 15 hod, pokladna bude otevřena od 14 hod.

Doražte na pokladnu do 14:40, do té doby Vám budeme držet místo.

Ми вирішили бути солідарними з громадянами зруйнованої війною України та внести свій внесок. Ми як музиканти даруємо радість і надію і віримо, що саме це допоможе народу України.


Як це зробити? заповніть тут своє ім'я та прізвище і ви просто пред'явите український паспорт у касі і ми вас безкоштовно відпустимо. Наразі ми виділили 100 місць у залі, і для вашої безпеки ми запустили реєстраційну форму, в якій ви можете закріпити своє місце.


У залі можна використовувати творчі майстерні для дітей. Книжка-розмальовка, малюнок обличчя, фотокуточок.


Вхід до зали Petrova cihelna безкоштовний, а громадський транспорт до Єсеніце тепер також безкоштовний для громадян України.

Початок фестивалю о 15:00, каси працюватимуть з 14:00.


Приходьте в касу до 14:40, до того часу ми займемо ваше місце.






Ukázky vystupujících - Зразки виконавців











57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page