top of page

Večer Jakodoma s Norbi Kovács zval na Petrovu cihelnu

Aktualizováno: 27. 1.


Petrova cihelna se nám šmahem blíží. 4. března bude už tu bude coby dup.

Minulý rok byla jedna z cen tomboly cena "Večer Jakodoma s Norbi Kovács" a právě proto jsme ji připravili těsně před letošní Cihelnu, aby tento hudebně-povídací večer byl zároveň pozvánkou na Cihelnu letošní.




Málokdo tady by neznal Norbiho Kovácse, dvorního kytaristu Ivana Hlase, člena kapely Lokomotiva, fotografa a hlavně báječného člověka. Stále více z Vás se při vyslovení pražské kapely Jakodoma vybaví dobrá nálada, legrace a styly jako folk-rock-funky-blues a frontman Dušan je tu Jakodoma , stojící zároveň u vzniku projektu @Petrova cihelna. A právě tato kombinace se propojila 20. 2. v 19:30 v Café AdAstra , kde se tito pánové potkali a vykouzlili společně hudebně-povídací večer, kde se propojili žánry, zájmy, osudy a dokonce i sestava. Poslechli jsme si báječnou Norbiho hudbu a také a zákulisní informace ze života Norbiho.



link na video: https://youtu.be/fQCfaRmuLls

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Petrova Cihelna 2024

Dnešní Postřehy bych rád věnoval blížícímu se festivalu Petrova Cihelna, který proběhne v sobotu 2. března. Pokud přispějete na Doniu, tak získáte třeba šálu, která se vám bude hodit třeba na blížícím

bottom of page